Studii Formule Lapte HiPP
Studiul clinic confirmă buna tolerabilitate a formulelor de început HiPP COMBIOTIC®
HiPP HA COMBIOTIC® (FH cu GOS și L. fermentum) și HiPP ORGANIC COMBIOTIC® (FPi cu GOS și L. fermentum) au prezentat o bună tolerabilitate în acest studiu, asemănătoare cu cea a sugarilor alăptați.
Date noi publicate în AJCN: HiPP COMBIOTIC® prezintă efecte pozitive asupra microbiotei intestinale
Noile date din studiul GOLF III, publicate în American Journal of Clinical Nutrition (AJCN), demonstrează că o formulă pentru sugari simbiotică îmbogățită cu GOS și Limosilactobacillus fermentum CECT5716 conduce la parametri intestinali similari cu cei prezenți la sugarii alăptați.
Meta-analiză care confirmă efectul pozitiv al L. fermentum asupra infecțiilor gastrointestinale la sugari
Limosilactobacillus fermentum CECT5716 este o tulpină probiotică care se găsește în mod natural în laptele uman. Pe lângă siguranța sa, se crede că are proprietăți funcționale, antiinfecțioase, imunomodulatoare și antiinflamatorii, ceea ce o face un ingredient ideal în formule.
Probioticul HiPP este sigur pe termen lung
Studiile confirmă: Studiul clinic de urmărire (follow-up) asupra formulelor de început, confirmă faptul că formula cu GOS și L. fermentum este sigură și pe termen lung
Formulele HiPP de creștere îmbunătățesc nivelul de vitamină D, chiar și în lunile de iarnă
Studiul urmărește dacă laptele de continuare îmbogățit cu vitamina D, poate să prevină mai bine scăderea sezonieră în lunile de iarnă a nivelului seric de vitamină D, în comparație cu laptele de vacă.