7 rețete cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Efort minim, posibilități multiple
Smoothie de afine & banane cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 90 ml apă fiartă în prealabil
- 2 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 25 g afine ecologice
- 25 g banană ecologică, tăiată felii
Mod de preparare:
Preparați HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați bine afinele, curățați banana de coajă și taiați-o în felii. Adăugați fructele în blender, împreună cu laptele preparat și porniți aparatul. Opriți blender-ul când obțineți o consistență cremoasă.
Smoothie de mango & banane cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 90 ml apă fiartă, în prealabil
- 2 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 25 g mango ecologic
- 25 g banană ecologică, tăiată felii
Mod de preparare:
Preparați HiPP COMBIOTIC® Lapte de creștere conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați și curățați mango de coajă, tăiați banana în felii, după ce ați curățat-o și pe aceasta de coajă. Adăugați fructele în blender, împreună cu laptele preparat și porniți aparatul. Opriți blender-ul când obțineți o consistență cremoasă. Et voilà!
Smoothie de Crăciun cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 90 ml apă fiartă în prealabil
- 2 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 25 g prune ecologice
- 25 g banană ecologică, tăiată felii
- un vârf de scorțișoară
Mod de preparare:
Preparați HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați prunele, curățați banana de coajă și tăiați-o felii. Adăugați fructele în blender, împreună cu laptele preparat și porniți aparatul. Opriți blender-ul când obțineți o consistență cremoasă. Pentru a oferi o notă festivă, adăugați un vârf de scorțișoară.
Cereale crocante & fructe cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 135 ml apă fiartă în prealabil
- 3 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 20 g Muesli crocant
- 25 g banană ecologică, tăiată felii
- 25 g zmeură ecologică
Mod de preparare:
Pregătiți HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați zmeura, curățați banana de coajă și tăiați-o felii. Adăugați fructele în blender, împreună cu laptele preparat și Muesli crocant și porniți aparatul. Opriți blender-ul când obțineți o consistență cremoasă.
Cereale & fructe cu HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 135 ml apă fiartă în prealabil
- 3 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 20 g HiPP Fulgi de Cereale Ecologice - Fructe
- ½ banană ecologică
- ¼ pară ecologică
Mod de preparare:
Spălați para, tăiați-o bucățele, curățați banana de coajă și tăiați-o felii. Adăugați-le în blender, porniți aparatul. Turnați amestecul obținut într-un bol, împreună cu HiPP Fulgi de Cereale Ecologice – Fructe. Preparați laptele HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-l în bol. După aceea, amestecați bine ingredientele. Pentru o consistență mai cremoasă, lăsați cerealele să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Mic dejun cu fructe de pădure și HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 135 ml apă fiartă în prealabil
- 3 măsuri dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- 20 g HIPP Fulgi de Cereale Ecologice-Fructe
- 15 g zmeură ecologică
- 15 g căpșuni ecologice
Mod de preparare:
Preparați HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-l într-un bol împreună cu HiPP Fulgi de Cereale Ecologice – Fructe. Spălați fructele și adăugați-le în blender. Porniți aparatul. Turnați amestectul de fructe în bol și amestecați bine ingredientele. Pentru o consistență mai cremoasă, lăsați cerealele să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Muesli cu fructe și HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
Aveți nevoie de:
- 30 g ovăz
- 45 ml apă fiartă în prealabil
- 1 măsură dozatoare de HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®
- ¼ măr ecologic
- 6 g făină de migdale
- ¼ pară ecologică
Mod de preparare:
Puneți ovăzul într-un bol și adăugați făina de migdale. Decojiți, îndepărtați miezul și răzuiți mărul și para, apoi adăugați-le în bol. După aceea, preparați HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugați-l într-un bol și amestecați toate ingredientele. Acoperiți bolul și lăsați-l la frigider aproximativ 3-4 ore. Et voilà!
Sfat: Pentru a oferi o notă festivă, adăugați un vârf de scorțișoară.